Skip to content

DOLMEN STUDIO som un estudi de gravació i postproducció, format com a Cooperativa, situat al cor de Nou Barris, Barcelona. Un projecte sòlid creat per un equip tècnic amb més de 10 anys d’experiència en el sector audiovisual i en la producció musical. És per això que ens  embarquem en aquesta aventura i volem que ens hi acompanyis. El nostre propòsit és oferir un espai professional on la inspiració, el treball i la comoditat es complementin perquè el desenvolupament dels teus projectes obtingui resultats de màxima qualitat.

 

ESTUDI

L’ estudi de gravació consta de CONTROL, CABINA i SALA totalment interconnectats, permetent que s’utilitzin de manera independent o com un únicespai, cosa que ens proporciona un ampli ventall de possibilitats. Com a resultat, obtenim una versatilitat que facilita que tota la instal·lació s’adapti als teus projectes de la manera més òptima.

Un estudi artesà en el qual s’ha tingut especial cura en el disseny acústic. Per aquest motiu s’aconsegueix un so el més fidel possible a la realitat, fent que tot soni compacte, definit i sòlid.

SERVEIS

A DOLMEN STUDIO ens apassiona la nostra professió, per això oferim una àmplia varietat de serveis amb la intenció que els teus projectes obtinguin el millor resultat. Des de l’enregistrament, edició i postproducció de les teves obres audiovisuals (Stereo / 5.1.) com pel·lícules, curtmetratges, podcasts o publicitat; així com la realització de produccions musicals. Tenim la possibilitat de treballar en línia a través de Session Link Pro i Source Connect.

LOGO SLP

QUI SOM

PRAVDA

RYNAT VANKOV

ENGINYER DE SO

Llicenciat en Enginyeria Industrial per la UPC i Tècnic Superior de So. Formació musical bàsica a l'EMMB. Més de 8 anys com a tècnic de sala en doblatge.

TE CLAS

CESAR G. IZQUIERDO

ENGINYER DE SO

Tècnic Superior de So. Músic amb més de 10 anys de formació en piano, cant, trompeta, bateria: 3 a l'AULA del LICEU, 4 a l'EMMB i més de 3 anys d'estudis privats. Experiència com a tècnic de doblatge. Productor, compositor i arranjador.

CONTACTE

Si vols conèixer les nostres tarifes i demanar pressupost per al teu projecte, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquesta web o des de les nostres xarxes socials Instagram i LinkedIn.

direccion

DOLMEN STUDIO 

Avinguda de Rio de Janeiro 77, Bajos 1

08016 Barcelona

<M> L4 Llucmajor – L1 Fabra i Puig

PARKING GRATUÏT

(EL CORTE INGLES DE CAN DRAGÓ)

DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9:00 A 20:00

estudio de grabación